Za rezervaciju kontaktirajte nas + 385 95 661 8815

O nama

Hotel Terra nalazi se u Novalji na otoku Pagu, nedaleko od centra grada te poznate turističke destinacije, plaže Zrće.

Mali obiteljski hotel s 4 zvjezdice sa smještajnim kapacitetom od 15 moderno opremljenih soba i 1 apartmanom u sklopu kojeg je restoran s terasom, unutarnjom salom i aperitiv barom.

hotel terra o nama

Sobe su opremljene smart card sustavom, telefonom, klima uređajem, plazma/sat tv, internet priključkom, mini barom, kupaonicom s tušem/toillete/ i balkonom. Također je osiguran parking za sve goste hotela.

Ugodan restoranski ambijent praćen bogatom gastronomskom ponudom obuhvaća dnevno svježi pansionski i a'la carte menu s autohtonom paškom kuhinjom i ribljim specijalitetima koji će zasigurno probudit gurmana u Vama. U sklopu hotela nudimo bogatu oleoteku kao i enoteku sa širokim asortimanom vrhunskih kvalitetnih vina iz svih krajeva Hrvatske i svijeta. 

Ljubazno osoblje i topla obiteljska atmosfera hotela Terra učiniti će Vaš boravak nezaboravnim kao mnogim cjenjenim gostima i poznatim izvođačima koji su gostovali u jednim od najpopularnijih klubova Europe.

Dođite i uvjerite se u kvalitetu široke ponude i najboje usluge po kojoj smo postali prepoznatljivi!

hotel terra o nama restoran kult

Hotel Terra smješten je u istočnom dijelu Novalje na samom ulazu u grad uz glavnu prometnicu.

Njegova velika prednost ističe se lokalitetom kojim je odlično pozicioniran. Objekat je od centra Novalje udaljen 5 minuta hodom gdje su smješteni svi potrebni sadržaji poput ljekarne, banaka, pošta, turističkih agencija, crkve, muzeja ,turističke zajednice, restorana, caffe barova trgovina i sl..te najatraktivnijim plažama od kojih je najpoznatija plaža Zrće koja nevjerovatnim uzletom zabave mami mlade iz cijelog svijeta. Gostima su na raspolaganju i plaže u okolici (kamen, pijesak, šljunak) do kojih mogu doći automobilom, gradskim prijevozom, vlastitim ili unajmljenim biciklima i mopedima.

U neposrednoj blizini objekta na udaljenosti od 200-300 metara nalazi se trgovačka zona u kojoj su smješteni: 2 velika hipermarketa,benzinska postaja,autopraona,fitness i beauty saloni, novoizgrađen Dom zdravlja jedinstven na ovom području zbog više lepeznih usluga koje nudi, autobusni kolodvor,kamp najveći na cijeloj Jadranskoj obali nagrađen kao najljepši u ovom dijelu Hrvatske,te ostali sadržaji smještaja i ponude važne za ovo turističko mjesto.

Objekat ima svoj parking prostor koji se prostire na 1000km2 prostora i smješten je uz sam hotel te su parkirališna mjesta označena brojevima soba kako bi gostima osigurali smještaj njihovih vozila, osim tih mjesta imamo i dovoljan broj parking mjesta za goste restorana što je u sezoni jako bitna činjenica i potreba, i parking se za naše goste ne naplaćuje. Osim toga čuvanog je karaktera i pod video nadzorom.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Imate pitanja u vezi s određenom ponudom? Obratite nam se s povjerenjem. Mi ćemo pronaći najbolje rješenje za vas.